d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indbrud i villa på Priorvang i Sæby

9. november 2017 - kl.11:15 - af:

pol indbrud tyv2_600x250

Tyve begik i perioden mellem søndag og onsdag indbrud i en villa på Priorvang i Sæby.
Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op med et koben og stjal nogle smykker.

Hvis du ved noget om det omtalte indbrud – eller hvis du tilbydes hælervarer, så kontakt Nordjyllands Politi på 114.

Nabohjælp
Nabohjælp er en god og effektiv måde at forebygge indbrud på. Et godt forhold til din nabo kan være en hjælp både i dagligdagen og i ferien. Nabohjælp handler om at være opmærksom på hinandens boliger og holde øje med, om der sker noget usædvanligt i nabolaget. Sørg for at naboen kender ”din dagligdag”.
Læs mere her:
http://www.dkr.dk/indbrud/nabohjaelp/

En kommentar til: “Indbrud i villa på Priorvang i Sæby”

  1. Kim H. den: 9 november - 2017 12:43

    Udover nabohjælp, kan man også lave en gruppe på Facebook. Vi har på vores vej, lavet en gruppe hvor vi skriver hvis der er nogen der skal på ferie eller bare er væk et par dage. Man kan gøre gruppen ‘hemmelig’. Gruppen kan ses af alle, men det er kun dem der er i gruppen (beboere på vejen) som kan læse hvad der bliver skrevet deri. Samtidig har vi også Nabohjælp, men i vores gruppe, bliver der skrevet mange ting. :-)

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion