d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"400 kampe for Voerså IFs førstehold

6. november 2017 - kl.8:12 - af:

IMG_1724 copy

Det drejer sig om herresenior-fodbold i serie 3. 400 kampe på en klubs førstehold er ikke helt almindeligt, at en spiller når så langt. Det gjorde 35 årige Lars Berg Jensen fra Voerså IF, da holdet på udebane lørdag 28. oktober spillede mod FC Dansom i Aalborg.

I Voerså IF har klubben det sådan, at jubilæer skal fejres på hjemmebane, så Lars Berg Jensen måtte vente til lørdag 4. november, da Voerså IF havde hjemmebane mod Hjallerup.

Lars Berg Jensen fik overrakt blomster inden kampen af holdleder Allan Berg Andreasen, der gav jubilaren følgende ord med på vejen.

– Tillykke med de 400 kampe. Dem har du nået på grund af, du i hele dit liv kun har spillet fodbold for Voerså IF. Du har noget at leve op til, nemlig din far, Johan Berg Jensen, der nåede i alt 556 førsteholdskampe for Voerså IF, inden han stoppede. Hvis du skal nå det, så er der lidt lange udsigter – i hvert fald er du nødt til at fortsætte 6 – 8 år endnu. Tillykke med jubilæet sluttede holdlederen.

Hjallerup vandt årets sidste turneringskamp med 3 – 0. Resultaterne i kredsen magede det således, at Hjallerup rykkede op i serie 2.

Tekst og foto Cille Strøm

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion