d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SF: vi vil have fritidsklubber i Frederikshavn kommune

19. oktober 2017 - kl.8:54 - af:

christina_lykke_sf_600x250_3

Klubberne er hjerteblod.
I Frederikshavn kommunes kamp for at undgå at komme under administration har vores fritidsklubber, som er en ”kan opgave”, været under massiv økonomisk pres.
Da bomben om , at kommunerne selv skulle finansiere skolereformen faldt, betød det , at skoledagene blev længere , og klubtilbuddene blev kortere. Kort sagt pengene blev ført fra klubberne over til skolerne.
Dette var meget logisk! På papiret! Det har vist sig , at virkeligheden er anderledes, hvilket den tit er, når den omhandler mennesker og ikke matematiske systemer.
Børnene har fået flere timer, men ikke på de samme dage på de forskellige skoler og afdelinger. Derfor oplever klubberne , at der fortsat kommer børn tidligere end kl 14:36, som var det tidspunkt, der stod i regnearket.
I SF er vi stolte over , at vi i kommunen fortsat har sådanne klubtilbud til vores børn, et tilbud som mange andre kommuner på vores størrelse ikke har længere. Vi er godt tilfredse med , at det lykkedes Børne – og ungdomsudvalget at tilføre klubberne et beløb , så man kan kompensere for den reelle åbningstid klubberne har i virkeligheden.
Hvis det står til SF , SKAL vi fortsat have klubtilbud i Frederikshavn kommune.

Christina Lykke
SF Frederikshavn kommune

Sendt fra min iPhone

Skriv en kommentar......