d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vil du spille ishockey med en ægte White Hawks

13. oktober 2017 - kl.2:28 - af:

FIK U11

Så snup her et super sjovt og helt gratis tilbud!
I efterårsferien kan drenge og piger i alderen 4-10 år prøve, at spille ishockey – endda med nogle af de seje elitespillere fra White Hawks – wooouw.

Frederikshavn ishockeyklub stiller alt udstyr til rådighed – det eneste du skal, er blot at møde op til en sjov omgang ishockey på en af disse datoer:

Mandag den 16. oktober Onsdag den 18. oktober Fredag den 20. oktober

Alle 3 dage fra kl. 11-13. Kom gerne 1/2 time før, da det tager lidt tid at få udstyret på.

Ishockey er en populær, sjov og udfordrende sport, hvor man hurtigt udvikler fysik, motorik og balance – og tilmed får brændt en masse krudt af, noget mange børn har brug for idag, fordi de er blevet mere stillesiddende både i og udenfor skoletiden.

De sidste 2 år har vi haft over 40 spillere på U11 holdet – og det er jo helt fantastisk, fortæller klubbens sportschef, Henrik Christiansen, som tilføjer at følelserne er både glade og stolte, når han sender så mange skøjteglade unger på is. Vi har et varmt og sundt miljø, noget vi vægter højt – det er glæden ved sporten og det gode fælleskab der driver det hele.

Opstår lysten til at prøve ishockey’en mere seriøst af, kan man låne komplet udstyr og komme i gang næsten uden det koster noget – tilmed er de første 3 måneders træning gratis.

Ishockey er verdens sjoveste sport og den er for alle – det er aldrig for sent at hoppe ned i et par hockeyskøjter og der er stort set tilbud til alle i klubben uanset alder, køn og erfaring. Læs mere om det på www.fik.dk

Der er iøvrigt ved at være en større gruppe af børn og unge fra Sæby, som spiller ishockey i Frederikshavn – flere af forældrene skiftes til at tage køretjansen til og fra skøjtehallen.

Ring til Henrik på tlf.: 2892 7838 eller skriv til henrik@fik.dk så kommer du i gang med det samme.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion