d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Væk med 25 års reglen – ensartet haltilskud

13. oktober 2017 - kl.14:13 - af:

Hasse Christensen_600x250

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Hasse Christensen, byrådskandidat for Venstre.

Nye og bedre faciliteter kan ikke stå alene. Vi trænger i den grad til forandring og udvikling i kommunens måde at tænke motion og helbred ind i fremtiden.

Den udskældte 25 års regel, hvor alle foreningers medlemmer over 25 år modregnes i aktivitets og lokale tilskud skal bare væk- jo før jo bedre.

Kommunens folkeoplysningsudvalg har nu, på 10 år siden kommune sammenlægningen ikke formået at lave en ensartet tilskudsmodel til foreningerne for brugen af kommunens fritidsfaciliteter.

Jeg er udmærket bekendt med at der er en model i høring i b.la paraply organisationerne, men de frustrationer foreningslivet oplever som følge af den langsomme sagsbehandling er ikke tilfredsstillende.

Jeg vil derfor i den kommende byrådsperiode hvis i stemmer mig ind arbejde for en ensartet tilskuds- fordeling uanset om du kommer fra det nordlige eller den sydlige del af kommunen. Vi kan ikke være andet bekendt, og da slet ikke i en tid hvor vi i fællesskabet har foreninger der deler sig i både 2 og 3 grene, for ikke at blive ekstra hårdt ramt af den udskældte 25 år regel.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion