d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lørdag indbød Sysselklubben til reception

12. oktober 2017 - kl.9:18 - af:

IMG_1135 copy

Sysselpigerne bød velkommen til dagens reception, som var i anledning af klubbens 50 års jubilæum.

Mandagsklubben, som Sysselpigerne er en del af, holder til i Musikkorps Sæbys lokaler i Skolegade, og selvfølgelig var musikkorpset mødt op for at spille lidt for klubben. Borgmester Birgit S. Hansen holdt tale, og kom med en lækker kurv med flasker og sødt. Også Ingeborg Kjærgaard, som er en af brugerne, holdt tale og overrakte en dirigentklokke samt 8 bordflag og en flot buket blomster til Sysselpigerne.

Der var mødt sponsorer og en del Sæby borgere op samt selvfølgelig de faste mandagsbrugere. En fantastisk stemning, som kun blev bedre, da Hans Ole Kalhøj satte sig til klaveret og spillede, mens Søren Isaksen, som er tidligere Sysselklub medlem, sang “To hvide liljer og en knækket søjle”, imponerende at han kunne huske alle 7 lange vers, det høstede han stort bifald for.

Om aftenen var der middag for mandagsbrugerne, hvor to fra Hyggeklubben Edel og Birgit var i køkkenet, så Sysselpigerne kunne feste med. Her spillede Helge Wittrup på klaver til sang og underholdning, så alt i alt en festlig og mindeværdig 50 års fødselsdag.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion