d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Glas, keramik, pil og smykker i Lerhulen

12. oktober 2017 - kl.14:37 - af:

Lerhulen-klov copy

Østervrå er i efterårsferien fyldt med traditioner – og dette gælder også i Lerhulen.

Britta, Mette og Ulla fra Lerhulen holder igen åbent keramikværksted med deltagelse af tre kreative gæster, den første lørdag i efterårsferien.

Meldingen fra Lerhulen er, at de har masser af spændende keramik på hylderne, og deres tre gæster har også taget nye og spændende ting med. – Vi synes denne lørdag er en rigtig god og hyggelig start på efterårsferien, siger pigerne fra Lerhulen. Mange har jo nogle fridage, og vil gerne ud og opleve noget.

Kreative gæster
Og der er mange spændende ting at se på i Lerhulen. – Igen i år har vi tre gæsteudstillere, fortæller pigerne fra Lerhulen. Jytte Brinkmann fra Dybvad kommer med sine mange sjove og fine ting i glas. Birgit Nielsen fra Frederikshavn har igen flettet en masse forskellige flotte ting i pilegrene, og Bente Andersen fra Østervrå kommer med sine smykker, som er lavet i mange forskellige materialer. Bente laver også decoupagebilleder, og hun har selvfølgelig et bredt udvalg med af sine sjove og flotte billeder.

De tre piger fra Lerhulen har naturligvis også selv et stort udvalg med flere nyheder bl.a. nye skåle, kyllinger og huse – både små og store, lige og skæve. – Vi har selvfølgelig også de kendte ting, som klovnebilleder, skildpadder, huse, vaser, kærestepar og knapper, og så har vi også nisser – det er jo snart jul og gavetid, fortæller Britta fra Lerhulen.

De seks kreative piger glæder sig og håber, at rigtig mange vil kigge forbi til en hyggelig dag i Lerhulen på Brinken 12 i Østervrå, lørdag 14. oktober, kl. 10-16.30.

Hvis vejret tillader det, tænder de op i rakuovnen, og så er der naturligvis kaffe på kanden hele dagen.

ÅB

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion