d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Forældre tog bestik af Ungdomsklubben

11. oktober 2017 - kl.11:20 - af:

Ungdomsklubben-4 klasse copy

Forældrerådene i Torslev Skoles 4. klasser havde torsdag eftermiddag inviteret til besøg i Østervrå Ungdomsklub. Formålet var at både børn og forældre kunne få et kig ind i de nye lokaler i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Der blev rigtig gået på opdagelse torsdag eftermiddag i Østervrå Ungdomsklub, hvor alle elever fra 4. A og B var på besøg. Der blev spillet både i rummet og på PC’erne, hvis der ikke lige blev slået et slag op i baren, hvor Mona stod klar til at servicere.

Det var de to forældreråd, der havde taget initiativ til besøget, og leder af ungdomsklubben Brian Christoffersen var straks klar til at stille op. – Vi har arrangeret den her dag for at flere skal få kendskab til de muligheder, der er i ungdomsklubben, forklarede forælder Ann-Kristine Strandridder, det er ikke alle børn, der færdes lige meget i idrætscentret, og så var det nærliggende også at inviterer forældrene til en kop kaffe, så de også kunne se de lækre nye lokaler.

Forældrebestyrelsens medlemmer er helt enige om, at de nye lokaler er rigtig godt placeret. – Det er en store fordel, at det er sammen med andre aktiviteter, samtidig med, at der altid er personale i hallen, når børnene færdes på området, understregede Bente Grøntved.

Tirsdag og onsdag
Børnene fra 4.-6. klasse kan kommer i Ungdomsklubben tirsdag og onsdag aften, hvor de har et frirum til at hygge med kammeraterne, spille spil, snakke og købe lidt snacks.

ÅB

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion