d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kanon start på Sjov Fredags nye sæson

10. oktober 2017 - kl.8:56 - af:

SF indgang copy

Sæby Fritidscenter sydede fredag aften af 400 glade børn fra 1. til 6. klasse. De havde mulighed for at deltage i floorball, skydning, dans, leg, fodbold, ansigtsmaling, redskabsbaner, rulleskøjteløb og badminton. Efter to timers aktivitet var der klassekonkurrencer.

Som sædvanlig var der 6 klassekonkurrencer. Aftenens aktiviteter var sprint, kravleræs, rullebrætræs, stafetløb, højdespring og bottleflip. Da to af konkurrencerne var holdkonkurrencer, var der denne aften mange vindere. Følgende elever vandt: 1.kl. Anne Sørensen, Benjamin Kristensen. 2. kl. Tobias Friis, Tit Kaptain, 3. kl. Klara Frederiksen, Chili Thomsen, Rasmus Mathisen. 4. kl. Simone, Olivia, Josephine, Marie, Karl Emil, Phillip, Jonas, Rasmus. 5. kl. Jasmin Slemming og Rasmus Bomholt. 6. kl. Natasja Stallknecht, Gustav Nielsen.

Næste Sjov Fredag er den 10. november. Se www.SIK80.com. Formanden for Sjov Fredagsudvalget Jon Andersen, var meget tilfreds med aftenens forløb.

Sjov Fredag 2017

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion