d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stjernefrø fra Sæby Golfklub gjorde det igen

9. oktober 2017 - kl.12:12 - af:

Mette Linkhusen vinder 21GlobalLeague

Den kun 20-årige Mette Janum Linkhusen gjorde det igen, da hun i weekenden vandt en stor golfturnering – denne gang en international en af slagsen. Danish Junior Golf, blev for første gang afholdt i Danmark i Blokhus Golfklub, og med deltagere fra hele verden.

Efter 3 flotte dage med toppræstationer fra det unge stjernefrø kunne hun søndag løfte trofæet, som vinder af 21golfleague for girls. GJG (Global Junior Golf) udtaler i deres pressemeddelelse, at der i den grad var tale om ekstraordinære præstationer, men i særdeleshed et fantastisk slutspil fra såvel Mette som fra Magnus Arend Østergaard fra Hjørring, der vandt drengenes turnering.

Det er ikke første gang at Mette gør sig bemærket på de store resultattavler i 2017. Udover et danmarksmesterskab i hulspil i juni (på tværs af alle aldersklasser), fik hun også en flot 3. plads til DM i slagspil i august, og er således blandt de bedste af de bedste i sportsgrenen, der er den i Danmark med næst flest registrerede medlemmer.

Mette Linkhusen er bosiddende i Frederikshavn, hvor hun også tidligere var medlem og gennem talentudviklingsprogrammet i deres juniorafdeling. Hun skiftede dog til Sæby Golfklub i efteråret 2016, for at se om hun kunne få glæden til at spille golf tilbage – og dette er heldigvis lykkedes.

I Sæby Golfklub er de utrolig stolte af deres unge stjerne, og traditionen tro vejer Dannebrog højt mandag til ære for Mette Linkhusen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion