d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indbrud i villaer i Hørby og Agersted

9. oktober 2017 - kl.16:23 - af:

politi-2-280x117

I Hørby kom en familie søndag den 8. oktober hjem til et indbrud i deres villa. Familien havde et vagtfirma tilknyttet, som havde afdækket en ødelagt rude i et vindue i et gæsteværelse. Tyvene havde ikke fået noget med sig.

I Agersted havde tyve også været på spil i en villa i tidsrummet fredag den 6. oktober kl. 15.30 til søndag den 10. oktober kl. 17.30. Et vindue var blevet brudt op med koben og havde tjent som både ind- og udgang for tyvene. Udbyttet var kontanter.
Nabohuset havde fået samme tur i næsten samme tidsrum. Her var køkkenvinduet brudt op, en bærbar computer var blevet stjålet fra et skrivebord, og tyvene havde forladt huset via hoveddøren.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion