d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hele byen bag stort modeshow i Sæby

9. oktober 2017 - kl.12:18 - af:

IMG_0620 copy

De lokale forretninger i Sæby bakker i stort tal op om det efterhånden traditionsrige efterårs-modeshow, Aktive Kvinder Sæby afvikler. Der bliver tale om et kæmpemæssigt arrangement, der igen ventes at blive et tilløbsstykke. Det afvikles onsdag den 25. oktober kl. 18 på Hotel Viking.

Efterårets og vinterens mode vil blive præsenteret af hele 13 Sæby forretninger foruden 2 fra Frederikshavn. De lokale mannequiner og dressmen vil vise modens trend til hele familien indenfor bl.a. tøj, sko, smykker, lingeri, børnetøj og briller.

De mange spændende nyheder vil igen i år blive præsenteret af formanden for Sæby Handelsstandsforening, Hans Ole Kalhøj, der altid er i sit es, når han elegant og humørfyldt optræder i rollen som konferencier. Salon Image og Team Rønnow vil præsentere den nyeste hårmode på modellerne.

Aftenen vil blive indledt med en let anretning og efterfølgende kaffe og kage inden modeshowet starter. I løbet af aftenen vil der blive udtrukket et stort antal gevinster skænket af de medvirkende forretninger.

Følgende forretninger deltager: Annette, Kjolegården, Mix-it, Sanne C, Bella Donna, Brunø, Kalhøj, Mr. Tage Rasmussen, Wiberg Strik, Skoringen, JC Fisk/Tøj, Fashion for Kids, Winther Optik, Spar Dame Undertøj, Frederikshavn og Kertehuset Lillelys/tøj, Frederikshavn.

Alle er velkommen. Tilmelding til Aktive Kvinder Sæby tlf. 2173 3054 eller 3056 0265.

 

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion