d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Flyvende start gav velfortjent hjemmesejr til Sæby HK

9. oktober 2017 - kl.13:29 - af:

Saeby HK_600x250

Det blev alle gode gange tre for Sæby HK’s 2. divisions damer, der søndag eftermiddag fortjent vandt 27-25 over Holstebro.

Sejren blev grundlagt i de første 20 minutter af kampen, hvor Sæby på et stærkt defensivt arbejde og et direkte contra spil bragte sig foran 10-3. Især Lykke Frihauge var flyvende og kampen igennem banens bedste.

Holstebro, som havde maksimumpoint før søndagens kamp, kom bedre med i mod slutningen af 1.halvleg, da Sæby mistede noget skarphed i afslutningerne. Vendelboerne måtte derfor nøjes med en 4 måls føring ved pausen.

2.halvleg startede som indledningen på kampen med et stærkt Sæby forsvar, og contra mål med føringer på 5-6 mål til følge, inden angrebsspillet stivnede.

Holstebro flyttede med succes sit forsvar længere frem på banen. Som i 1.halvleg manglede præcisionen i en del 100 % chancer. Forspringet skrumpede, men sejren kom aldrig i fare.

”Vores spil bliver bedre og bedre, i længere og længere tid fra kamp til kamp, så vi har haft en fin stigning i vores præstationer, hvilket også er nødvendigt i en uhyre jævnbyrdig 2.division”, mente Sæby HK’s træner Morten Arvidsson efter kampen.

Næste opgave er nedrykkerne fra 1. division Aalborg HK på udebane, lørdag 21.oktober kl. 13.00.

Målscorer for Sæby HK:
Lykke Frihauge 9

Josephine Jessen 5

Simona Florea 4

Malene Madsen 2

Mette Kjærsgaard 2

Pernille Badtian 1

Sabina Bruun 1

Nataline Olsen 1

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion