d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Amlou åbner fysisk butik i midtbyen

5. oktober 2017 - kl.1:16 - af:

Amlou_600x250

I weekenden den 22. og 23. juli var der mulighed for at se og købe ægte tæpper på Skovlyst. Tæpperne er fra Marokko og forhandles af firmaet Amlou.

De tilbyder naturlige tekstiler til et bæredygtigt hjem. Fremstilling af tekstiler er en ædel gammel kunst, og Amlou ønsker at give et alternativ til syntetisk masseproduktion.

Men ikke nok med det, nu er Amlou netop gået i gang med renoveringen af et lokal på Krystaltorvet/Søndergade i Sæby og åbner dørene for en fysisk butik den 4.november, hvor der vil være reception.

”Vi åbner som fysisk butik, da vi efter at have åbnet webshoppen www.amlou.dk er blevet opmærksomme på, at folk ønsker at se og mærke produkterne, før end de ønsker at handle. Konceptet bag Amlou er at give bedre mulighed for at handle bæredygtigt og omgive sig med naturlige produkter i sit hjem. Amlou inviterer naturen indenfor og produkterne er pur natur, så som ægte tæpper, skind, puffer og puder. Vi samarbejder med kvinder fra Marokko, som knytter, væver og syr efter ældgammel tradition, som er gået i arv fra mor til datter og stammer helt tilbage til oldtiden.

Der for ønsker vi at give interesserede mulighed for at handle bæredygtigt og ansvarligt og i tråd med det 12. mål i verdensmålene, som er ansvarlig produktion og forbrug, og derfor garanterer vi, at der udelukkende anvendes naturprodukter og naturlige farvestoffer i fremstillingsprocessen. Det unikke kunsthåndværk har yder mere en lang levetid i forhold til kunststoffer. Flere af Amlous produkter er blevet født på ny, i og med at de er blevet genanvendt fra eksempelvis tæppe til puf, der er således intet, der går til spilde, men genopstår i stedet i en ny udformning og funktionalitet”, fortæller Ayoob Henry John Farah.

Man har mulighed for at følge Amlou på: http://www.facebook.com/amlou.dk/

 

En kommentar til: “Amlou åbner fysisk butik i midtbyen”

  1. Yvonne Nordahn den: 5 oktober - 2017 09:12

    Lyder rigtig spændende – dejligt at se Verdensmål omtalt på avisen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion