d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ordet er frit: Dårlig belysning på Boelsmindevej

12. august 2017 - kl.8:09 - af:

ordet_er_frit_600x250_3

Skriver lidt af bekymring, er det kun mig, eller skal vi have en debat ang. Boelsmindevej og fortov?

Nu går sommeren snart på hæld, og jeg må tilstå, at der er meget dårlig belysning på Boelsmindevej, og efter min mening rigelig med plads til fortov og mere lys.

Når man køre i skumringen eller i mørke, kan det være svært at se cykelister og fodgængere. En del er flinke til at tage reflekser på, men er der vådt trækker folk ud på kørebanen, hvor de er til fare for sig selv og trafikanter.

Tror det er et spørgsmål om tid, før der sker en ulykke, og der bliver flere og flere beboere herude såvel unge som gamle og folk med barnevogne, som har det er svært, når det er vådt, mudret at gå i græsset og der på vejen ligger store vandpytter. Så ligger der en fare gemt.

Selvfølgelig kører man pænt, men ofte er det meget svært at se gående og cyklister, men det er nok et spørgsmål om penge og vilje.

Robert Palsmar

 

 

En kommentar til: “Ordet er frit: Dårlig belysning på Boelsmindevej”

  1. Benny Nielsen den: 12 august - 2017 14:14

    Angående lys på Boelsmindevej så er der det samme problem når man kører ind til boligerne på Strandkanten, der er også meget svært at se gående og cyklister, der har jo været talt om der skulle laves en rundkørsel der ,men den er vist blevet taget bordet . Ps. der tales for meget og laves for lidt.
    Håber det nye byråd også vil satse lidt på os i Sæbys yderkant.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion