d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ministerbesøg på Herregården Knudseje

12. august 2017 - kl.0:47 - af:

Minister

Årets traditionsrige sommermøde gentages for 12. gang på Herregården Knudseje.

Joan og Leif Stiholt lægger igen lokaler og dejlige omgivelser til, når foreningerne Albæk og Dybvad/Skæve Venstrevælgerforeninger samarbejder om deres sommermøde for medlemmer og andre interesserede.

Programmet ligger nogenlunde fast – god mad, samme gode sange akkompagneret af de samme lokale sangstemmer og et møde besøgt af mange glade gæster, som værdsætter den gode stemning og snak ved bordene. Sidste år hørte mere end 150 tilhørere Venstres Gruppeformand Søren Gade.

Sommermødet afholdes onsdag den 23. august kl. 18, og har igen i år kunnet trække et spændende navn til, idet vores Minister for Offentlig Innovation, Sophie Løhde har takket ja til invitationen, som taler på Herregården.

Sophie Løhdes politiske karriere begyndte i 2001, hvor hun i en alder af kun 18 år blev valgt til Amtsrådet i Frederiksborg og siden valgt til Folketinget. Sophie Løhde blev i 2015 landets Sundheds- og ældreminister og blev ved regeringsomdannelsen i 2016 Minister for det nydannede Ministerium for Offentlig Innovation.

Sophie Løhde vil blandt andet komme ind på, hvad netop sådan et Ministerium er for en størrelse, så hvis du har lyst til at høre om dette og i øvrigt deltage i en hyggelig aften, så kan du stadig nå at tilmelde dig hos foreningerne i Albæk og Dybvad/Skæve.

Lars Mellemkjær tlf. 2146 4024 eller Mette Hardam tlf. 3012 9210.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion