d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lars Oldager: Centerbygning Sæby Søbad

12. august 2017 - kl.15:50 - af:

Lars Oldager_600x250

På det kommende udvalgsmøde i plan og miljøudvalget behandles sagen, ansøgning om ændring i plangrundlaget. Ejer af Centerbygningen Sæby Søbad ønsker at opføre ejerlejligheder i centerbygningen.
Det er og har hele tiden været min og de tre andre byrådsmedlemmer fra Dansk Folkepartis holdning, at det ikke er det rigtige for området. Sæby Søbad er både fysisk men osse mentalt forankret i Sæby, og sådan bør det forblive.

Der er gode positive og solide kræfter der ønsker at bruge centerbygningen til formål både til glæde for borgere og turister.
Tænk sig at der kom restaurant, galleri, selskabslokaler, torvedage og meget andet. Mulighederne er mange.

Jeg blev meget positivt overrasket, da jeg så at formanden for PMU Anders B. Sørensen, udtale samme holdning i Nordjyske. Jeg vil opfordre de andre medlemmer i PMU til at følge formandens udmelding, så Sæby Søbad igen kan komme til at spille en central rolle for og i Sæby.

Byrådsmedlem og byrådskandidat
Lars Oldager
Dansk Folkeparti Frederikshavn

En kommentar til: “Lars Oldager: Centerbygning Sæby Søbad”

  1. Anders den: 12 august - 2017 18:46

    Såfremt at det kommer til en afstemning i byrådet vedr. ændring af lokalplan for etablering af helårsboliger på Sæby søbad bør afstemningen være offentliggjort på diverse medier. Således at jeg ved hvorledes at jeg skal placere min stemme ved det kommende byrådsvalg. Hvem vil langsigtet udvikling af Sæby og hvem går efter kortsigtet profit…

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion