d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bagagerumsmarked med vokseværk…

12. august 2017 - kl.0:35 - af:

skæve by_600z250

Skæve: Hobby- og Kræmmermarked, lørdag 19. august.

Skæve Borgerforeningen står bag et hobby- og kræmmermarked i foreningens hus på Skævevej 144. Udstillerne er et bredt og varieret felt – en del fra lokalområdet, men også gæster udefra. Derudover deltager Skæve Rideklub, Hørby/Dybvad Spejderne og institutionen Nr. Vesterskov.

I et par år har Skæve Borgerforening holdt bagagerumsmarked ved foreningens hus i byen. Det gør de også i år, men markedet har for alvor fået vokseværk. – Vi synes, at der mangler et hobbymarked, forklarer Dorte Hostrup, der er tovholder og primusmotor for at samle det brede udbud af udstillere. Vi har bare mødt så stor opbakning fra hele lokalområdet, men også fra udstillere udefra, og det er vi rigtig glade for.

Publikum kan se frem til at møde en glaskunstner, Aloe Veraprodukter, få en snak med en zoneterapeut, møde en trædrejer, smage honning, kigge på Tubberware eller smykker fra Gade og Juul. Trænger du til en ansigtsbehandling, eller vil du gerne kigge på brugskunst, så er det også en mulighed. Måske mangler du noget til din hobby eller en god ide til noget håndarbejde mm – så skal du til Skæve Borgerhus på lørdag!

Kræmmere
Udstillerne får plads i borgerhusets sal, men udenfor er der god plads til private kræmmere. – Alle, der har lyst til at stille op med deres egne kræmmervarer er meget velkommen, fortæller Dorte Hostrup, det er helt gratis at være med, man skal bare være opmærksom på, at det er under åben himmel.

Skæve Rideklub deltagere hele dagen med ponyridning, og Nr. Vesterskov slår en bod op med deres mange fine hjemmeavlede produkter.

Tænderne løber i vand
Duften af nybagte jødekager og pandekager vil uden tvivl få gæsternes tænder til at løbe i vand. Borgerforeningen tænder op i den store stenovn, og herfra sælger de dejlige varme jødekager. Spejderne fra Hørby/Dybvad har lovet at bage pandekager over bål, og borgerforeningen står klar med øl, vand og kaffe.

Der er lagt op til en festlig dag i Brønden/Skæve, med håbet om at en af de vigtige faktorer vil vise sig fra sin bedste side. – Vi håber at rigtig mange har lyst til at kigge forbi, og at solen finder vej til Skævevej 144 på lørdag, for det er altså altid lidt sjovere, når vejret et godt, lyder det håbefuldt fra Dorte Hostrup.

ÅB

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion