d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby GF klar med efterspurgt babygymnastik

10. august 2017 - kl.10:00 - af:

Baby

Efter et års pause med babygymnastik er Sæby Gymnastikforening igen klar med det populære hold for de helt små.

Sæby Gymnastikforening har i den seneste sæson haft en udfordring med at finde en instruktør til holdet for de helt små, og de har derfor ikke kunne oprette det ellers populære hold. Instruktøren er nu fundet og Sæby Gymnastikforening glæder sig nu over igen at få de helt små på gulvet.

”Vi er meget glade for, at vi igen har babygymnastik på programmet. Vores erfaring er, at det er en fornøjelse for både forældre og barn at starte tidligt med gymnastik, og der igennem støtte barnet i at udvikle sine motoriske sanser, rytme og bevægelse. Samtidig hører vi mange sætte pris på det samvær, babygymnastikken giver med andre småbørnsforældre”, fortæller formanden for Sæby Gymnastikforening Stine Bæk Sørensen.

Holdet henvender sig til spædbørn (2-12 mdr.) og deres forældre og fokuserer på stimulering gennem leg.

”Babygymnastik består af lege og aktiviteter, som styrker barnets sansemotoriske udvikling. Vi leger, hygger og tumler og nyder den kontakt, der er mellem forældrene og børnene”, siger Stine Bæk Sørensen.

Da målgruppen for holdet typisk er barslende, er holdet placeret om formiddagen, nemlig tirsdag kl. 11.15-12.15 med opstart i uge 35. Tilmelding sker på gymnastikforeningens hjemmeside www.saebygf.dk.

Har man brug for yderligere informationer, kan man kontakte formanden for Sæby Gymnastikforening, Stine Bæk Sørensen på tlf. 2283 3934.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion