d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Medarbejderne på Sæby Fiskeindustri er igen i arbejde

8. august 2017 - kl.11:02 - af:

Saeby fisk_600x250

Tidligt tirsdag morgen besluttede medarbejderne at afbryde strejken, der begyndte i torsdags, så i dag kl. 7.20 begyndte arbejdet igen hos Sæby Fiskeindustri, efter 130 medarbejdere har strejket siden i torsdags.

”Vores økonomidirektør havde tirsdag morgen et møde med medarbejderne, hvor de fik lejlighed til at stille nogle spørgsmål. Og derefter besluttede de sig heldigvis for at genoptage arbejdet”, siger adm. direktør Henrik Mikkelsen.

Han fortæller, at det har været et spørgsmål om løn, der fik medarbejderne til at nedlægge arbejdet torsdag i sidste uge, en arbejdsnedlæggelse som var i strid med overenskomsten, men han ønsker ikke at kommentere yderligere.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion