d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Landsbyløbet traver, løber og cykler videre

8. august 2017 - kl.8:47 - af:

landsbyloebet 17_600x250

Femte etape: 15. august, kl. 18 – 22 – Karup, Thorshøj, Østervrå.

Landsbyløbet har holdt en god sommerpause og er klar til at tage fat på anden runde, hvor de sidste fire af i alt otte etaper skal afvikles. Femte etape skydes i gang, tirsdag 15. august, fra Karup Borgerhus og slutter ved Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Siden maj måned har flere end 1.100 børn, unge og voksne fra nær og fjern været med på de fire første etaper, der begyndte i toppen af Frederikshavn Kommune. Nu er arrangørerne klar til at tage fat på anden afdeling, som fortsætter sin tour gennem kommunens landsbyer. Afviklingen sker i tæt samarbejde mellem Distriktsudvalget, Rico Eiersted og de deltagende landsbyer, som hver især stiller med frivillige og engagerede borgere. Rico Eiersted er manden bag ruteplanerne, der også lægges i tæt samarbejde med lokalområderne.

Femte etape skydes i gang fra Karup Borgerhus, men inden har de deltagere, der vil løb været omkring Østervrå Idræts- og Kulturcenter for at få udleveret startnumre, hvorefter de kører i bus til Karup og løber tilbage. Cykelrytterne sørger selv for at transportere sig selv og deres udstyr.

I Karup, Thorshøj og Østervrå stiller lokale foreninger og frivillige borgere op. De hjælper med afviklingen, står i depoter rundt på ruterne og tager imod deltagerne ved målet i Østervrå. Her er det Østervrå Borgerforening, Østervrå IF og Østervrå Idræts- og Kulturcenter, der er værter.

I målfeltet tager værterne imod og udleverer diplomer og medaljer til alle, der gennemfører distancerne. Det hele afvikles i løbet af fire timer.

Landsbyløbet er en enestående mulighed for at komme ud og røre sig – enten du har lyst til at løb, cykle eller trave, så er der næsten med garanti en rute, der også passer dig. Det er samtidig også en god anledning til at komme rundt i et område, af kommunen, som du måske ikke har været i før.

Landsbyløbet tilbyder ruter med halvmaraton, 21,1 km. cykeltur, 2½ time MTB. Du kan også vælge otte km. fra Thorshøj eller 4,5 km. fra Ormholt. Undervejs på ruterne er der depoter, hvor deltagerne kan få væske og lidt til holde energiniveauet med.

Tilmelding og deltagerliste kan ses på følgende links: Tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/4549

Deltagerliste: https://www.sportstiming.dk/event/4549/participants. Du kan læse mere om landsbyløbet på facebook – distriktsdømme.

ÅB

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion