d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indbrud hos Sportigan på Krystaltorvet i Sæby

7. august 2017 - kl.13:43 - af:

Politi_Sportigan

Sportsforretningen Sportigan i Sæby havde natten til mandag 7. august besøg af en gæst uden for åbningstiden. Et par vidner udtaler, at indbruddet er sket omkring kl. 02.10.

Gerningsmanden kørte hen til adressen i en sort stationcar, hvorefter han knuste ruden til butikken.

Herefter er han målrettet gået efter Peak Performance-jakker og pengene i kasseapparatet, men der er også fjerne konditøj og hættetrøjer, som han jo nok har brug for, hvis han skal afsted på rov igen.

Søren Frederiksen, der er indehaver af Sportigan, Krystaltorvet 2, siger: ”Jeg har endnu ikke helt overblik over, hvor meget han er sluppet afsted med, men byttepengene i kassen var ca. 1.700 – 1.800 kr., der ud over mangler der ca. 20 – 25 jakker af mærket Peak Performance, noget konditøj og nogle hættetrøjer, men det er først nu, jeg skal have det hele gjort op. Så det er stadig lidt uklart, hvor meget der mangler”.

Har du set noget? Eller får du tilbudt nogle af overstående varer til billige penge, så hører politiet gerne fra dig på 114.

En kommentar til: “Indbrud hos Sportigan på Krystaltorvet i Sæby”

  1. Louisa den: 7 august - 2017 16:27

    Bor lige over for og hørte godt noget og nogen der kørte en en djævelsk fart uden at jeg tænkte over det men der er altid larm fra unge og deres biler midt om natten på p-pladsen på krystal torvet her hvor de har ferie

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion