d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Brande giver travlhed hos lokale restauratører

7. august 2017 - kl.0:47 - af:

Indsatsleder bil blink_600x250

”Uden mad og drikke du’r helten ikke”, og sådan er det også for Beredskabets folk.

Mange timer med ofte farefulde slukninger af brande og meget andet i og omkring Sæby, giver naturligvis også sultne brandfolk, og det sørger Trafikcenter Sæby Syd og Hotel Viking at råde bod på.

Branden ved Raunshøj på genbrugspladsen har varet meget længe, og her kan man naturligvis ikke lige have en madpakke med, men så er det godt, man med kort varsel kan kontakte Trafikcenter Sæby Syd og få mad leveret.

Til middag blev der med kort varsel bestilt mad til 40 personer, og det bestod så af flæskesteg, og da der stadig var behov for slukning, måtte man igen kontakte Trafikcentret for at få aftensmad, som bestod af 150 stk. smørrebrød.

Thomas Rugholm fra Trafikcenter Syd fortæller: ”Vi bliver ofte kontaktet meget tidligt om morgenen efter en brand, ja, det vil sige mellem kl. 05 og 06, så skal folkene have noget morgenmad ud, inden de skal hjem og passe deres normale arbejde, og det er vi selvfølgelig klar til, de hjælpe os, og vi hjælper dem”.

Hos Hotel Viking har man også været ude med mad i dag, det var i forbindelse med en brand på Oddenvej i Karup hvor der ligeledes var et stort slukningsarbejde. Brian Fabricius, direktør hos Hotel Viking fortæller: ”Vi har i dag leveret mad til folkene fra Falckstationen i Sæby, det er noget, vi er behjælpelige med og gerne gør i forbindelse med brandfolkenes længerevarende opgaver, og det kan være alt fra varmt mad til sandwichs.

Godt der 24 -7 er nogen, der kan hjælpe alle.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion