d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Koncert med Penta Brass i Sæby Kirke

5. august 2017 - kl.0:50 - af:

Penta-Brass

Sæsonens flotte finale bliver en koncert med 5 messingblæsere, en kvintet, der er specielt sammensat til denne koncert. Der findes ikke meget ældre musik for messingblæserkvintet, så derfor bliver musikken ved denne koncert af nyere dato.

Koncerten finder sted tirsdag den 8. august kl. 19.30, i Sæby Kirke og entre pris er 100 kr.

Kvintetten Penta Brass vil spille værker af Carl Nielsen, Timothy Baxter, Michael Bønsdorf, Søren Birch og Claudio Passilongo, samt hele to værker af Sæby kirkes tidligere organist, Ivan Høiberg, nemlig det helt nye værk Brass Quintet nr. 4 og som afslutning på koncerten en variationsrække over salmen “Gak ud min sjæl, betragt med flid”. Når de 5 blæsere for alvor tager fat, er det med at holde på hat og briller, det bliver en festlig afslutning på sommerens koncerter.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion