d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"U19 gør overgangen fra ungdoms- til seniorspiller lettere

3. august 2017 - kl.11:03 - af:

FlemmingSkjorte copy

Idrætsforeningen Skjold prioriterer implementering fra ungdomsspiller til senior spiller meget højt.

Derfor er det en stolt formand, for IF Skjold, der ved indgangen til efterårs sæsonen kan konstatere, at arbejdet med at få et U19 hold med i ungdomsrækkerne er lykkedes, – endda til overflod.
Vi ved, at overgangen fra ungdomsspiller til seniorspiller kan være udfordrende… fortæller Flemming Thingbak. – Mange af vores nabo klubber oplever simpelthen, at de unge mennesker forsvinder fra klubberne, når der ingen tilbud er i ungdomsrækkerne efter U17. – Og det faktum, at det kan være svært at ”slå til” – fysisk som psykisk i senior rækkerne, som blot 17 årig, har gjort, at vi i IF Skjold, henover sommeren, har arbejdet benhårdt og seriøst på, at få et U19 hold etableret – og det er som sagt lykkedes…

Træningen er for længst i gang – og opbakningen til U19 holdet er helt fantastisk – men vi har altså også, prioriteret holdet højt, fortsætter formanden. – For at sikre, at overgangen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold blev lagt i de bedste hænder har vi ansat vores assistenttræner fra Jyllandsserieholdet Hans Ole Nødgaard.

HO, som vi kalder ham i IF Skjold, har altså nu, udover assistent rollen på Jyllandsserieholdet, også ansvaret for U19 drengene. Med Hans Ole ved ”U19 roret” sikrer vi en høj faglig kvalitet både på træningsbanen og til kampe. – Dertil kommer, at vores cheftræner for Jyllandsserieholdet Nikolaj Dorff, har taget ansvaret som assistenttræner for vores nye U19 hold. Så med de to meget kompetente fodbold fagfolk er vi i klubben overbevist om, at implementeringen fra ungdomsspiller til senior spiller i IF Skjold vil foregå på den helt rigtige måde, både socialt og fodboldfagligt.. – smiler formand Flemming Thingbak..

-som i øvrigt glæder sig til sæsonstarten for U19 holdet – som er en hjemmekamp i mod Brønderslev IF – mandag 14. august kl. 19.00

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion