d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Luksus svinehytte fra Danish Crown på Smukfest

3. august 2017 - kl.0:01 - af:

Svinehytte

Det er med hele griseriet, når Danish Crown igen slår stalddøren op til Friland-Danmarks Smukkeste Svinesti på Smukfest 2017, og der er ikke sparet på luksus, så dagen starter godt ud med en brunch på første klasse i Meat’In Place.

Normalprisen er 6.400 kr. og hytten er doneret af Skanderborg Festivalklub og Danish Crown.

De velfærds-modificerede og specialindrettede frilandsgrisehytter er udstyret med bløde dyner på bløde madrasser, så ”dyrene” har det optimalt i pauserne mellem oplevelserne.

Hytterne er indrettet til 2 og har lampe samt strøm til mobiltelefonen eller føntørreren. Endelig kan alle hytter naturligvis aflåses, så ens ejendele er i sikkerhed, når man forlader hytten. Desuden er der masser af forkælelse og delikate overraskelser fra de mange frivillige, som sikrer, at dagene bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Derfor gælder det også i år om at være ekstra hurtig, hvis man skal have fat i en af de attraktive frilandshytter, der er sat til salg hos Lauritz.com.

Hele beløbet fra salget på Lauritz.com går ubeskåret til projekt Madskoler, der arbejder for at fremme børns sundhed, maddannelse og madglæde. Madskolerne giver børn i alderen 8-12 år en sjov, lærerig og aktiverende sommerferieuge med fokus på mad, madlavning og sundhed og de er drevet af frivillige.

Bag Madskolerne står ca. 700 fantastiske frivillige instruktører, som alle bruger en hel uge af deres ferie på at give børn i hele landet en madoplevelse for livet. Madskolerne arrangeres af børne- og ungdomsorganisationen 4H i et samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Danish Crown er Guldsponsor på Madskolerne og støtter desuden arbejdet via salg af frilandshytterne samt fødevaresponsorater.

Læs mere om Madskolerne på www.madskoler.dk.

I henhold til forbrugeraftalelovens § 17, stk. 2, nr. 1 er der ikke fortrydelsesret på rekreative fritidsaktiviteter, som fx kulturarrangementer, rejser eller oplevelser, hvis det fremgår af auktionen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode, den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Du kan byde på ”grisehytten” ved at vælge det næste ledige bud på Lauritz.com, auktionen afsluttes den 7. august kl. 18.

Bemærk: Man skal bruge festivalbillet for at komme ind på området. Kontakt susannek@lauritz.com efter hammerslag og betaling for yderligere information.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion