d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjysk pokalbrag tiltrækker sig opmærksomhed

20. juni 2017 - kl.0:01 - af:

IF Skjold maal_600x250

Når Hirtshals og IF Skjold Sæby i aften tørner sammen i DBU Pokalen, har den danske bookmaker, Bet25, sat ekstra mange odds på kampen.

I den forgangne weekend blev der lukket ned for langt størstedelen af de danske serie- og divisionsrækker i fodbold. Flere klubber må dog vente lidt endnu med at gå på sommerferie, idet 7. runde af DBU Pokalen afvikles i denne uge.

Èn af de kampe, som fortjener ekstra meget opmærksomhed, spilles i Hirtshals, hvor de lokale helte tirsdag aften tager imod IF Skjold Sæby. Forud for det opgør, som oddssætterne hos Bet25 har udnævnt til ”Kampen om kysterne”, er der blevet sat ekstra mange odds i ”søen”.

– Der er noget fascinerende i, at to kystklubber krydser klinger. Dét – tilsat drømmen om at trække et større hold i næste runde af pokalen – giver sådan en kamp her noget ekstra nerve. Samtidig kan Skjold Sæby med en sejr rette lidt op på en generelt skidt sæson, lyder det fra Morten Olsen, oddssætter hos Bet25.

Han påpeger i samme forbindelse, at gæsterne fra Skjold Sæby må påtage sig favoritværdigheden. Pokalturneringen lever dog sit eget liv, og derfor kan det være vanskeligt at chancevurdere kampe som den i Hirtshals.

– Ser man udelukkende på de to holds materiale, bør IF Skjold Sæby hive en klar sejr i land. Men pokalkampe har bare noget særligt over sig. Det har vi nu set flere eksempler på i pokalturneringen på Sjælland, hvor der har været flere artige overraskelser. Så vi er spændte på at se, om der kommer yderligere én i Hirtshals i morgen aften, slutter Morten Olsen.

Tjek Bet25´s odds på tirsdagens pokalopgør nedenfor eller på www.bet25.dk.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion