d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sommerlejr for både små og store spejdere

19. juni 2017 - kl.0:03 - af:

Spejder_lejr

Sommer er lig med sommerlejr, og minispejderne fra Sæbygård Gruppen under Det Danske Spejderkorps (DDS) har været afsted i Pinsen på Forlev Spejdercenter ved Skanderborg. Alle mødte forventningsfulde op på banegården i Frederikshavn lørdag morgen, og efter en fin togtur og en gåtur på 5 km ankom de til spejdercentret.

Der skulle soves i telt og laves mad på bål, og lejrens tema var “Grusomme Mig og minions”, og der deltog ca. 10 andre grupper på lejren, og nye venskaber blev skabt. Lejeren bød på mange forskellige aktiviteter som lejrbål, pandekager på bål, filt-minions og klatrevæg.

Mandag blev minispejderne hentet i bus, trætte og med et velfortjent mærke til uniformen i lommen.

Senere på sommeren – nærmere bestemt i uge 30 – deltager gruppens store spejdere i SL2017 (Spejdernes Lejr 2017) i Sønderborg sammen med 40.000 andre spejdere fra ind- og udland.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion