d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Seriøs serie 6 fodbold
i Voerså IF…

18. juni 2017 - kl.12:42 - af:

IMG_1120 - Kopi copy

Selv om man ”kun” spiller fodbold på serie 6 plan, så kan man sagtens være seriøs. Det er de unge serie 6 spillere fra Voerså IF et bevis på. De er flinke til at møde op til træning, og der bliver noget gjort ved det, når de er der.

Spillerne på holdet fortæller selv, at hvis de alle havde et medfødt fodboldtalent som Brian Laudrup, så var der jo slet ikke plads til andre på landsholdet.

– Vi bruger de evner vi har, og så må det række, mener de på holdet.

Fredag 16. juni skulle den sidste kamp spilles mod vennerne fra Lyngså Boldklub. Kampen fandt sted på Lyngså stadion, hvor en hel del tilskuere havde fundet vej, og det er man ikke så vant til på serie 6 plan.

Spillerne fra Voerså havde en gulerod i form af oprykning til serie 5, hvis de fik point i Lyngså. Voersåholdet snuppede alle 3 point ved at slå Lyngså 4 – 2.

Hvordan skulle det så fejres?
Man udstyrer en gammel barnevogn med klubbens rød/sorte farver og sætter et stort banner på. Barnevognen indeholdt 3 kartoner øl, og den blev gemt i buskene til kampen var forbi.

Først skulle oprykningen fejres i Lyngså Boldklubs klubhus, og det foregik ved indkøb af 2 kasser øl i kiosken, som blev fordelt godt ud i omklædningsrummet. Efter et tiltrængt bad var det hjemtur på 5 kilometer til Voerså på gåben med barnevogn og øldåser. Optoget nåede Voerså IFs klubhus omkring 23.30 fredag aften, og her fortsatte festlighederne.

Så kan man jo spørge hvordan det endte? Såmænd i god ro og orden og en ordentlig kæfert på. Man kan også vende det om og sige, at det hele endte i Gøg og Gokke – på den gode måde.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion