d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mange fra Sæby-området
på årets Hjørring Dyrskue

17. juni 2017 - kl.0:19 - af:

dyrcasper2_600x250

Fredagen – førstedagen – på Hjørring Dyrskue var traditionen tro meget tilegnet børnene,og rigtig mange børn og unge var på dyrskuepladsen, hvor de fik en masse ny viden om noget af det mest nære her i livet – landbrug, dyr og fødevarer.

Borgmester Arne Boelt holdt åbningstale, hvor han glædede sig over, at tilværelsen som landmand er blevet lidt bedre end for et år siden, da det så noget sort ud for erhvervet,

Borgmesteren roster arrangørerne LandboNord også for at huske at lave så mange aktiviteter for børn og unge, for de er jo også landbrugets fremtid.

Traditionen tro er der udstillere fra hele Nordjylland, og fra Sæby-området mødte vi blandt andre Casper og Frode, som viste flotte dyr frem – resultater af godt landmands-brug.

Lottes Køkkenbus fra Sæby er også kørt i stilling på dyrskuepladsen, og mange kigger forbi for at høre om et rigtigt godt tilbud lige nu på dyrskuet og i tiden derefter.

Madbazaren er en oplevelse med mange dygtige, lokale producenter blandt andet Frilandsvejens Slagter, der er i det store telt med smagsprøver på lækre pølser og butikkens hjemmebagte rugbrød.

Hjørring Dyrskue fortsætter lørdag – se programmet her.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion