d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens Bolig
fra EDC Jensen og Riise

16. juni 2017 - kl.6:05 - af:

edbbolig1_600x250

I private omgivelser og med unik panorama på Anton Jacobsens vej 6 i Sæby med udsigt udover stranden og Kattegat. Unik ejendom beliggende på skøn udsigtsgrund i et særdeles eftertragtet kvarter i Sæby.

I et af Sæbys mest eksklusive områder med gåafstand til dejlig badestrand er der endelig mulighed for at erhverve denne enestående ejendom. Højt hævet over Anton Jakobsens Vej med en vidunderlig panoramaudsigt over Kattegat kan roen og privatlivets fred nydes sammen med familien.

Velkommen indenfor i lys entré. Her får man en fantastisk fornemmelse af at komme hjem til en dejlig bolig. I denne ende af villaen er der en god børne-/ gæsteafdeling med to gode værelser og flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Via glasdør adgang til villaens hjerte. Et helt fantastisk køkkenalrum hvorfra der er udgang til den enestående terrasse på hele 45 kvm. Den perle af en terrasse skal opleves – her nydes morgenkaffen til enestående solopgangen – og man vil glæde sig til weekendhygge med venner og familie til kold hvidvin og grill. Fra køkken adgang til pænt bryggers.

Fra alrum adgang til stor stue med parketgulv og brændeovn. Lækkert lysindfald og igen særdeles flot udsigt til stranden og Kattegat. Udsigten til Læsø i klart vejr er absolut også at foretrække.

I kælderen er der 51 kvm. som man kan benytte efter eget ønske. Her er der garage, opbevaringsrum og værksted. Villaen er netop tilsluttet fjernvarme med et forventet årligt forbrug på kr. 10.500,00.

Klichéen bliver brugt endnu engang. Den perle af en ejendom skal opleves. Ring til EDC Jensen og Riise på tlf. 9689 0477 og hør mere til denne fantastiske villa og bestil tid til en fremvisning.

Tekst og foto fra EDC Jensen & Riise, Sæby
Søndergade 9A – 9300 Sæby

Telefon:96 89 04 77
930@edc.dk
Hjemmeside

Ugens bolig – se mere her
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93002701
Type: Villa
Boligareal: 152/51 m2
Grundareal: 937 m2
Rum: 5
Værelser: 3
Antal plan: 1
Byggeår: 1978
Energimærke: D
Pris: 2.775.000 kr.
Ejerudgifter: 2503 kr.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion