d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lottes Køkkenbus kører
også til Hjørring Dyrskue

15. juni 2017 - kl.8:23 - af:

lotte bus dyrskue_600x250

Lotte Kristiansens kendte køkkenbus fra Sæby er fredag og lørdag på dyrskuet i Hjørring, og det

glæder hun sig til. -Det er altid spændende at komme rundt og tale med folk. Og så har vi jo lige nu et fantastisk tilbud, hvor man får 10.000 kroner til ekstra udstyr, når man køber køkken hos os.

Lotte Kristiansen driver Tvis Køkkener fra Sæby, og hun dukker op alle mulige steder med sin køkkenbus, som næsten alle weekender er på tur ude i det nordjyske for at møde kunder og viste et udvalg af alt det spændende, butikken på Gl. Aalborgvej 3 i Sæby rummer.

-Jeg nyder at komme rundt med bussen, der er indrettet som et lille køkken med fliser og det hele. Så kan jeg hos dem vise kunderne, hvad vi står for med blandt andet et udvalg af Tvis Køkkeners mange låger og bordplader, og på sådan en messedag har vi naturligvis et godt tilbud, fortæller Lotte Kristiansen.

Tvis Køkkener på adressen Gl. Aalborgvej 3 i Sæby er en spændende butik fyldt med inspiration til køkkener, bad og garderobe med et stort og bredt produktprogram.

Butikkens indehaver Lotte har mange års erfaring fra køkkenbranchen, og hun ser personlig rådgivning og vejledning som nøglen til, at kunden altid får lige netop den løsning, der passer lige nøjagtig til kunden. Tvis Køkkener har egne håndværkere, der tilpasser alt til kundens behov.

Tvis Køkkener er dansk design og dansk produceret og har et væld af mulighed. Som kunde kan du blandt andet vælge mellem 2400 forskellige farver eller forskellige træsorter.

En lille smule af det hele kan publikum se nærmere på og få mere at vide om på Hjørring Dyrskue fredag og lørdag.

tvislyseblå_600x250 tvisnordic ask_600x250 tvisfuture_600x250 tvissaebybygning_600x250 tvis lotte 5 tvis lotte3

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion