d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kræftens Bekæmpelse inviteret med til Sommerkur

15. juni 2017 - kl.14:12 - af:

sommerkur copy

Tidligt tirsdag morgen mødtes alle ansatte i Frederikshavn Boligforening i værkstedshallen på Aalborgvej i Sæby til morgenkaffe. Her orienterede formand Bjarne Walentin omkring stadet for fremtidige aktiviteter og hvad der ellers rører sig i boligforeningen.

Som traditionen tro blev der ved denne lejlighed også budt velkommen til alle nye ansatte.

I år var formand Fie Mølholt fra Kræftens Bekæmpelse’s lokalafdeling indbudt til at fortælle omkring vigtigheden af brug af solcreme for at undgå forbrændinger, der på sigt kan være med til at udvikle hudkræft.

Boligforeningen ønsker at tage ansvar for personalet’s sundhed og trivsel. Det er virkelig positivt, at der tages ansvar for, at personalet for ganske få midler kan beskytte sig mod solens stråler, når der arbejdes i det fri, fortæller Fie Mølholt.

Fie havde en quiz med, hvor man kunne teste sin viden i forhold til solkampagnen og den heldige vinder af konkurrencen blev Kurt Andersen.

Alle ansatte har fået tilsendt et link til Kræftens Bekæmpelses APP der bl.a. viser hvad solens UV Indeks er https://www.cancer.dk/forebyg/skru-ned-for-solen/uv-indeks/uv-app/aflaesning-af-uv-indeks/

Direktør Kim Madsen lovede, at der bliver stillet solcreme og kasketter til rådighed på de forskellige arbejdssteder i boligforeningen.

Ligeledes opforderede han personalet til at følge Kræftens Bekæmpelses Solråd –

Skygge – Solhat – Solcreme
Sidste år havde Boligforeningen et hold på 42 personer med til Stafet for livet.

Personaleforeningen arbejder på at få endnu et større hold med til årets Stafet for livet, som afholdes i weekenden 12. – 13. august på Knivholt hovedgård.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion