d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny brugskunst & livsstilsbutik
i Grønnegade i Sæby

14. juni 2017 - kl.0:42 - af:

Tamborg_600x250

Fredag den 16. juni, ser en nye forretning ”Living by Tamborg Brugskunst og Livsstil” dagens lys i Grønnegade 6A i Sæby.

Det er Jane Tamborg, som har boet i Sæby i cirka 35 år, der nu tager springet fra dagplejemor til forretningsindehaver. Jane har i over 12 år været både kommunal- og privat dagplejer, men pga. nedslidte arme og skuldre, skal der ikke mere skubbes tunge barnevogne eller løftes børn.

-Nu skal det være, jeg har altid interesseret mig for indretning og efter sigende, skulle jeg være god til det, så nu tager jeg springet, siger Jane Tamborg.

Ud over brugskunst og en lille smule tøj, tunikaer og tørklæder, vil man også kunne finde en hudplejeserie fra Sæbe værkstedet, det er et produkt, der ikke indeholder syntetiske stoffer m.v., og der for vil være perfekt til personer med allergi.

Jane vil også afholde workshops i ”Vintage Paint”, som er kalkmaling, der kan bruges på alle former for materialer, og det første kursus vil foregår allerede onsdag den 28. juni. Der vil også kunne købes pensler, voks og andre ting til workshopkurserne i forretningen.

Der afholdes reception i forretningen fredag den 16. juni fra kl. 16 til 19, og her vil der være mulighed for at høre mere om de spændende workshops, hilse på Jane og se de smukke ting hun kommer til at sælge i forretningen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion