d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"43-årig mand fængslet efter skyderiet i Sæby

12. juni 2017 - kl.16:48 - af:

600x250

I alt to personer er nu anholdt i forbindelse med skyderiet i weekenden den 27.-28. maj mod Torvets Kaffe & Chokolade i Sæby.

Nordjyllands Politi anholdt allerede tirsdag den 30. maj kl. 14.10 en 27-årig mand, som blev varetægtsfængslet i 4 uger, men efterforskningen tydede på, at der var to gerningsmænd involveret, og Peter Skovbak fra Nordjyllands Politi fortæller, at man havde en formodning om, hvem nummer to var.

I dag mandag den 12. juni er endnu en mand blevet anholdt og sigtet i sagen. Det er en 43-årig mand, som kort før middag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.

Den 43-årige har indrømmet, at han havde været i besiddelse af våbnet, og at han havde opholdt sig ved butikken på gerningstidspunktet. Manden blev varetægtsfængslet frem til den 28.juni.

Haglgeværet er endnu ikke fundet, og af hensyn til den videre efterforskningen blev grundlovsforhøret holdt for lukkede døre. Politiet ønsker ikke, at for mange informationer slipper ud til offentligheden, da der eventuelt kan være flere gerningsmænd. Årsagen til skyderiet kendes heller ikke.

De to varetægtsfængslede er sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, hvilket straffes med min. to års fængsel.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion