d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"U13 drenge spiller afgørende kamp på hjemmebane

9. juni 2017 - kl.0:16 - af:

U13_600x250

Skjolds drenge i U13 i Vest2 er inden den sidste kamp på 2. pladsen, men kan med en sejr over Gug slutte på 1. pladsen og dermed sikre sig en plads i kvalifikationsspillet om en plads i LIGA1, hvilket er den bedste række under DBU.

Holdet har inden weekendens sidste kamp 6 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Holdet har 19 point og Gug har 20 point, hvorfor kravet er en sejr.

Afdelingstræner Tom Kjeldsgård udtaler ”Da vi havde spillet mod alle hold i puljen een gang, var jeg ikke i tvivl, Gug vandt puljen og der blev kamp om de næste pladser. Vi tabte 5-1 i første kamp til Gug og må nok indrømme, vi blev spillet ud af banen af et meget teknisk godt hold fra Gug, vi var aldrig i nærheden af at få point. Lad os håbe denne vigtige kamp med masser af tilskuere kan gøre at vi har 12. manden med på sidelinjen. Vi vil gøre alt for at vinde, så må vi se hvor langt det kan række”.

Tom Kjeldsgård, som har haft en fantastisk sæson som træner, fortsætter ” Hele vores spil i U13 årgangen er baseret på, at vi skal spille fodbold lige fra målmanden og op igennem banen, så alle kommer til at røre bolden og det har hele årgangen taget til sig, de spiller godt teknisk fodbold og bliver spændende at se denne årgang fremover.

Jeg ønsker dem i hvertfald held og lykke med det hele. Jeg har nu brugt 1 år på denne årgang og har nydt hvert sekund med alle spillere. Denne kamp mod Gug, bliver nok min sidste som træner, så lad os krydse fingerer for at jeg får en sejr som afskedsgave… så tager jeg nok et par kampe mere med disse drenge. Ser frem til der kommer en masse folk på stadion på lørdag kl. 10.30, for at se de fremtidige “fodboldstjerner” i Sæby fodbold”.

Tom Kjeldgaard stiller med følgende hold:
Kristian Jul Nielsen
Noah Jensen
Marcus Schioldan
Philip Værnhøj
Thue Berthelsen
Benjamin Zahl Kjeldsgård
Rasmus Lamp
Ramza Neymar
Elias Ovesen
Marius Grønbech
Frederik Munch
Elias Birk
William Lyth
Jacob Sørensen
Mads Farum

U13

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion