d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vigtigt at vi beholder
de 31 byrådsmedlemmer

21. april 2017 - kl.5:15 - af:

laeserbrev_1_600x250

Redaktionen har modtaget: Nu er jeg altså rundforvirret. Hørte i tv2nord at flere politikkere i Frederikshavn kommune nu ønsker at ændre antal byrådsmedlemmer fra 31 til 27.

Nu har der lige vi lige haft diskutionen om vederlag og den store arbejdsbyrde, det var at lave byrådsarbejde, men nu kan man pludselig komme med den konklussion, at der er for lidt arbejde til 31 byrådsmedlemmer og kan nøjes med 27.

Ja, nu er det så man tænker, hvad laver de politikkere egentlig, hvor de det ene øjeblik ønsker højre vederlag pga arbejdsbyrde for derefter nu at sige, der ikke er arbejde nok til 31 medlemmer.

Jeg håber inderligt, at vi beholder 31 byrådsmedlemmer blandt andet af hensyn til kommunens størrelse (Fra Skagen i nord til Sørå i syd). Vi er nød til at være repræsenteret fra hele kommunen og skabe en lighed, hvor der er plads til alle over hele kommunens områder.

Uanset politisk holdning er det vigtigt for demokratiet, at vi beholder 31 byrådsmedlemmer, da vi så også bliver vidt repræsenteret og orienteret om de forskelligheder der er i kommunen.

Karl Henrik Hansen (Madsen)
Voerså

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion