d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbys basketdamer får
svært ved at nå slutspillet

21. april 2017 - kl.8:29 - af:

saeby basket damer_600x250

Sæbys 1. division damer i basket tabte første opgør i slutspillets semifinale mod Skovbakken med 47-53.

Første periode: Sæby starter perioden bedst. Forsvarspillet fungere godt. Skovbakken har svært ved at komme til de frie afslutninger. Også i angrebet fungerer Sæbys spil godt. Der bliver spillet afvekslende med skud fra distancen og ”drives” direkte på kurven.

Specielt Sæbys Line Ypkendanz er godt skydende denne periode, hvor hun scorer 8 af Sæbys 16 point. Sæby vinder perioden 16-6.

Anden periode: Skovbakken starter perioden med en scoring, men Sæbys yngste spiller Marie Skovgaard får bragt hjemmeholdet yderlig foran med to scoringer i træk til stillingen 20-8. det bliver en tæt periode, med et Skovbakken hold som begynder at få mere og mere styr på deres spil. Sæby kan dog gå til halvleg med en føring på 24-16.

Tredje periode: Det bliver igen gæsterne, som starter perioden med en scoring. Dog følger Sæbys Henriette Sørensen hurtigt op med en 3- points scoring. Men herefter går det helt galt for hjemmeholdet, forsvaret står på ”hælene”, og mange bolde bliver mistet i opspillet. Skovbakken får på bare 6 minutter et ”run” på 19 point, og nu er det pludselig gæsterne som har taget ”teten” med en føring på 27-38. Sæby få dog lidt føling med kampen igen, men gæsterne vinder perioden sikkert. Stillingen ved periodens slutning er 32-44.

Fjerde periode: Sæby satser nu alt for at prøve at hente det tabte ind. Holdet forsøger nu at presse modstanderne højt oppe på banen. Skovbakken får dog sat første scoring, men herefter overtager Sæby styringen af kampen. Specielt Sæbys Louise Munch og Signe Brandt bryder modstandernes angreb som hurtigt omsættes til scoringer. Hjemmeholdt ”spiser” sig mere og mere ind på modstanderne, men desværre løber både tid og kræfter ud, og Sæby må se sig slået med 44-53.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 13 point, Line Ypkendanz 12, Henriette Sørensen 8, Louise Munch 6, Marie Skovgaard 4, Nina Munck 2, Lisbeth Kristensen 2 point.

-Det var rigtig ærgerligt, at vi ikke kunne holde fokus hele kampen igennem. Vi må ikke tabe hovedet, som vi gjorde i tredje periode, og slet ikke til et hold som Skovbakken. Vi kom godt igen, men desværre havde skovbakken fået et for stort forspring. Der er returkamp i Århus på lørdag, og her må vi håbe, at vi kan holde fokus hele kampen, siger træner Henrik Hansen.

Sæby må desværre til returopgøret undvære Signe Brandt, som normalt er en af holdets mest scorende spillere, men til gengæld bliver holdet forstærket i spillet under kurven med Nanna Jensen, der med sine 186 centimeter får fat på de fleste returbolde under kurven.

Sæby skal vinde denne svære udekamp med minimum syv point for at gå til finalen i slutspillet.

Basketball resultat
Semifinale slutspil 1. division damer Sæby Gators – Skovbakken 47-53
Periodecifre
16-06
08-10
08-28
15-09

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion