d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Golfklub byder atter
velkommen til Golfens Dag

21. april 2017 - kl.8:41 - af:

golf saeby_600x250

Det er tiende år i træk, at de danske golfklubber holder Golfens Dag og åbner dørene for nye medlemmer. I år sker det den 30. april, hvor nysgerrige kan få et indblik i, hvordan man spiller golf og prøve at slå til en golfbold.

Knap 160 golfklubber har valgt at være med i Golfens Dag, der sætter fokus på den livslange kærlighed, som sporten bliver for mange udøvere. Sæby Golfklub er én af de deltagende klubber, og starter arrangementet kl. 10.

– Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed. Udover at være hyggeligt, sjovt og socialt, så er det også sundt. Vi håber, at mange af dem, der overvejer at prøve at spille golf, vil finde vej til de mange klubber som holder åbent hus og måske dermed få øjnene op for dette fantastiske spil, siger kommunikationschef i Dansk Golf Union, Jesper Jürgensen.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

Du kan læse mere om Golfens Dag på golf.dk/golfensdag og se alle klubber, der afholder Golfens Dag.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion