d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nu tages næste skridt til
Vandsportscenter i Sæby

13. april 2017 - kl.14:59 - af:

vand19henrikoliverfor_600x250

Der indkaldes til nyt møde omkring etablering af et Vandsportscenter på Sæby Havn tirsdag den 25. april kl 16.30 – 18.30 i Sæby Sejlklubs lokaler på Havnen

Her bliver en præsentation af den nye havneudvidelsesplan for Sæby Havn, som netop er vedtaget i Teknisk Udvalg.

Dette projekt vil skabe plads til et helt nyt og spændende aktivitetsområde, hvor et stort kombineret vandsportscenter vil være en naturlig del af.

-Dette bliver et fantastisk område og en mulighed for at skabe noget rigtig stort og helt unikt for Sæby: Det er en fantastisk mulighed for nye aktiviteter og samtidigt få sat et fornyet fokus på de gamle hæderkronede klubber og foreninger, siger Henrik Carlsen fra FUF – Frederikshavn Kommunes Ungdom Fællesråd – der blandt andet hjælper projektet på vej.

På mødet skal der blandt andet ansøges folkeoplysningudvalgets anlægs- og udviklingspulje om forprojekteringsstøtte på 100.000 kroner. Beløbet er til dækning af udgifter til møder, skitser, inspirationsture, diversen forundersøgelser, konsulenthjælp og meget mere.

Ligeledes skal der ses på en behovsanalyse og projektets vision og mål, ligesom de mange interesserede der var mødt op til sidste møde skal forsøges inddraget og engageret.

Alle velkomne til at sprede informationen om mødet samt også invitere andre interesserede klubber og foreninger.

Vi skal have nedsat arbejdsgrupper og lægge en mere konkret plan for det fremtidige arbejde i projektgruppen, så medbring gerne mange gode ideer, siger Henrik Carlsen.

På mødet er det forventet at deltagerne har deres forenings opbakning til at indgå i et projekteringsarbejde, der er stadig ingen som hæftes til noget økonomisk – det fremtidige engagement for de enkelte foreninger drøftes den 25. april klokken 16.30 i Sejlklubbens lokaler.

 

Skriv en kommentar......