d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"FUF inviterer til stormøde
om vandsportscenter

26. marts 2017 - kl.7:34 - af:

roklub1_600x250

Tirsdag klokken 16.30 er alle velkomne til stormøde om Vandsportens Hus på Sæby Havn.

Mødet holdes i det nuværende, lille hus til vandsport ved åen på havnen.

Det nye projekt med Vandsportens Hus, som lige nu kun findes i skitseform, er en mulighed for at gøre Sæby-området endnu mere attraktivt – for alle. Bag mødet tirsdag står FUF.

I Frederikshavn Kommune har FUF – Frederikshavn Ungdoms Fællesråd – til formål at være fællesrepræsentation for børne- ungdomsorganisationerne i Frederikshavn Kommune.

-Vi bakker op og hjælper projekterne videre til glæde og gavn for børne- og ungdomsområdet. Det er ude i foreningerne og områderne, at projekterne fødes, og så støtter vi projekterne i at komme videre med hensyn til at søge midler fra fonde og den slags, fortæller Henrik Carlsen.

FUF har i de seneste måneder deltaget i adskillige spændende møder om spirende facilitetsprojekter i Sæby-området. En stor håndfuld foreninger omkring Sæby Havn har været samlet og er enedes om at arbejde videre med at projektere et nyt unikt VANDSPORTSCENTER på Sæby Havn.

-Meget er på idé-plan, men vigtigst er det, at man er enedes om at arbejde videre, og så vil vi gerne medvirke i den videre proces med at komme videre, siger Henrik Carlsen.

For at hente inspiration og få idéen sat til åben debat kommer udviklingskonsulent Oliver Vanges fra Lokal og Anlægsfonden til mødet hos Sæby Ro og Kajakklubbens lokaler på Sæby Havn på tirsdag.

Mødet ventes at vare halvanden time fra klokken 16.30, og FUF er værter for lidt til ganen. Alle interesserede er meget velkomne.

På mødet vil såvel Sejlklubben som Ro og Kajakklubben fremføre deres udfordringer ved de nuværende faciliteter på havnen og deres vision for et kommende Vandsportens Hus. Til mødet vises eksempler fra tilsvarende projekter i hele landet.

-De mange spændende lokale idéer samles op, og startskuddet til noget stort og spændende kan fyres af. Intet er umuligt, fastslår Henrik Carlsen.

 

 

Skriv en kommentar......