d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bjarne Laustsen genvalgt
som folketingskandidat

20. marts 2017 - kl.10:16 - af:

bjarne laustsen_600x250

Bjarne Laustsen blev lørdag genvalgt som socialdemokratiets folketingskandidat i Frederikshavnskredsen for det næste år, da partiets kreds/fællesledelse holdt repræsentantskabsmøde.

På mødet blev Danni Nikolajsen genvalgt som kreds/fællesledelses formand for yderligere to år.

Nedenstående politiske udtalelse blev vedtaget af repræsentantskabet:
Socialdemokratiet i Frederikshavnkredsen den 18. marts udtaler på repræsentantskabsmødet:

Socialdemokratiet tager stærkt afstand fra en højere pensionsalder, som den blå regering går så varmt ind for, for at skaffe penge til at lette topskatten for de allerrigeste. Vi vil varetage interesserne for de mange, som slet ikke vil kunne klare en længere periode på arbejdsmarkedet.

Netop i Nordjylland har vi haft mange job inden for skibsindustrien, slagterierne, fiskeindustrien samt mange i byggeri og i sundhedssektoren. De har alle været udsat for en hård fysisk nedslidning. De kan slet ikke klare en højere pensionsalder.

Nu skal vi i stedet have en politik, som ikke trækker Danmark skævt. Vi vil have et retfærdigt skattesystem, som kan fremme de fælles velfærdsgoder. Istedet skal vi investere i mennesker og i bedre vilkår for alle, ikke mindst vores folkeskole, uddannelserne samt sundhedssektoren.

Der har været en debat om, hvem vi skulle samarbejde med. Vi mener, at blokpolitikken er død, og derfor handler det mere om, hvad vi samarbejder om end hvem der er med.

I lokalområdet er der også vækst at spore. Udvidelserne af Flådestation Frederikshavn er i gang. Vi ønsker videre at prioritere en 2+1-løsning af vejen Aalbæk-Skagen, da trafikmængden er for belastende til den nuværende vej. Naturligvis vil vi også fortsat kæmpe for den tredje vestligt Limfjordsforbindelse nu som før.

Vi ønsker at arbejde for at nedsætte færgetaksterne til og fra Læsø hele året. Statens salg af havnene har været en succes, og vi har en betydelig gevinst i form af ny havneudvidelser og mange ny job i havnesektoren.

Alene Karstensens Skibsværft har kunnet øge med mere end 100 ny medarbejdere, og krydstogtskibenes anløb er også godt for Skagen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion