d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Fritidscenter & Hostel
præsenterer nu Spektrum

2. marts 2017 - kl.14:36 - af:

saebyfritidscenter & hostel_600x250

Sæby Fritidscenter & Hostel er klar til præsentation af Sæby Spektrum på et møde den 9. marts. Det er et projekt med blandt andet nybyggeri, idrætsbørnehave og meget, meget mere til en skønnet pris på cirka 25 millioner kroner.

-En lang proces er afsluttet, og vi er ikke i mål endnu! Men dog så langt, at vi gerne vil vise Sæby og omegn vores bud på et kommende Sæby Spektrum, oplyser formanden for bestyrelsen, Lars Høst.

-Derfor vil det glæder os at se alle, som har interesse i at høre om vores planer, se vores bud på Sæby Spektrums udtryk visuelt, og ikke mindst høre om vejen frem imod et kraftcenter og samlingssted for alle i Sæby og omegn.

-Præsentationen holdes i Sæby Fritidscenter & Hostel i vores cafe torsdag den 9. marts klokken 19. Her vil repræsentanter fra bestyrelsen være klar til at præsentere Spektrum samt besvare spørgsmål af enhver karakter.

Vi glæder os til at jer alle, siger formand Lars Høst.

 

Skriv en kommentar......