d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stadig enkelte billetter
til Taffel på Sæbygaard

11. januar 2017 - kl.0:02 - af:

fofo saebygaard_600x250

Vi kan hermed glæde nogle borgere i Sæby med budskabet om, at der er lidt ledige billetter til forårskoncerten med Vendsyssel Symfoniorkester: Taffel på Sæbygaard den 23. maj klokken 18.00.

Det er lederen af FOF Vendsyssel – din aftenskole – Kirsten E. Højrup, der beder os formidle den gode nyhed.

-Sidste års deltagere har fået lov at forudbestille som sædvanligt, og der er stadig lidt pladser. Mange tror ikke at de kan få plads, fordi der altid er udsolgt, og det bliver der også altid, men nu kan de få chancen, og SæbyAvis får glade læsere, siger Kirsten E. Højrup.

Taffel på Sæbygaard arrangeres i samarbejde mellem Sæbygårds Venner, Vendsyssel Symfoniorkester og FOF Vendsyssel.

-Samarbejdet med Sæbygaards Venner og orkestret er helt unik og en årlig fornøjelse. Vi glæder os hvert år, siger skolelederen.

Taffel på Sæbygaard er den traditionsrige forårskoncert med Vendsyssel Symfoniorkester under ledelse af dirigent Kristina Hansson

Den skønne majaften indledes i Borggården, hvor der serveres et glas sprudlende, mousserende vin sablet af  restauratør Uffe Nielsen fra Den Gamle Smedie, Vittrup Centret og Hos Uffe – Teater Caféen på det nye Vendsyssel Teater i Hjørring. Se mere om den berømte kok og restauratør her.

I Riddersalen tager Vendsyssel Symfoniorkester publikum med på en musikalsk oplevelsestur – og fællessangen er en god tradition, der holdes fast i.

Til pausen er der dækket festligt op i kælderen til den lækre buffet med pølse- og ostespecialiteter. Utraditionelt sammensat og velkendt leveret af Uffe Nielsen.

Vær med til at fejre forår med koncert i de smukke rammer på Sæbygård Slot, hvor alle bliver festligt modtaget!

Bestil billetter hos FOF Vendsyssel på telefon 7025 5050 eller info@fof-vendsyssel.dk

Billetpris 350 kroner inkluderer velkomstdrink, koncert og spisning.

 

FOF Vendsyssel – din aftenskole – er skolen med fantastisk energi har udviklet sig til en stor og betydningsfuld dag- og aftenskole med en særdeles bredspektret palet af muligheder for som kursist at engagere sig i næsten alt indenfor hjerne, krop og kreativt.

Der er etableret flere seniorhøjskoler med så stor succes, at der er lange ventelister. Skolen har mange kulturoplevelser; udbuddet er internationalt præget og vidtfavnende fra dansk for ordblinde, IT, foto og musik til internationale undervisere i sprog og madlavning, svømning for kræftopererede, foredrag og sågar ”Taffel på Sæbygaard” i samarbejde med Vendsyssel Symfoniorkester.

FOF-Vendsyssel driver aftenskole i kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev samt Jammerbugt. Skoleleder er Kirsten E. Højrup, og hovedkontoret findes i Hjørring.

Se mere om de mange hold og tilmelding ved at klikke her.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion