d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kendt håndboldtræner
tilknyttes Stidsholt

10. januar 2017 - kl.9:41 - af:

morten arvidson1_600x250

Stidsholdt Nordjyllands Idrætsefterskole har indgået endnu et spændende samarbejdei række af aftaler med dygtige og kendte sportsfolk.

-Vi har lavet en aftale med en særdeles kompetent håndboldtræner: Morten Arvidsson. De fleste der beskæftiger sig med håndbold kender Morten. Han har en lang karriere som elitehåndboldtræner blandt andet i KIF Kolding og Randers HK, og har også været træner i udlandet blandt andet i Norge, Sverige og Tyskland, fortæller forstander på idrætsefterskolen ved Sæby, Brian Andersson.

Morten Arvidsson er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, og har siden taget en række træner- og coachuddannelser. Han kommer til at være gæstetræner på Stidsholt, Nordjyllands Idrætsefterskole for både håndboldpiger og drenge – første gang allerede i januar 2017.

Vi glæder os til samarbejdet med Morten Arvidsson, fastslår Brian Andersson, som på samme måde også netop har tilknyttet OL-stjernene i badminton, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion