d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Den rullende skolestart giver
problemer og frustrationer

10. januar 2017 - kl.11:37 - af:

peter e nielsen c_600x250

Det konservative byrådsmedlem Peter E. Nielsen har sendt dette indlæg: Det er trist at høre, at vi har børn, som ikke trives i folkeskolen i Frederikshavn Kommune. Det har vi som politikere en forpligtigelse til at gøre noget ved.

Med de henvendelser, jeg har fået i den seneste tid, og som det også fremgår af indlægget her i avisen, er der hos mig ingen tvivl om, at den rullende skolestart, vi har indført, giver problemer og frustrationer, ligesom den skolestruktur vi har lavet i Sæby by ikke er optimal.

Jeg vil som politikker gøre mit ypperste for, at vi får disse ting ændret.

Lad mig slå fast; Folkeskolen er for alle, ingen skal udelukkes fra denne.

Venlig hilsen
Peter E. Nielsen
konservativt byrådsmedlem

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion