d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbys håndbolddamer var
oppe mod overmagten

9. januar 2017 - kl.0:06 - af:

shk2_600x250-280x117

Søndermarken IK viste sig for stærke for hjemmeholdet i Sæby Fritidscenter i søndagens håndboldkamp i 2. division, hvor Sæby Håndbold Klubs damer tabte hele 19-34.

-I dag skulle vi møde et af topholdene i Søndermarken fra Viborg.

-Det er et meget rutineret hold med flere ”gamle” spillere fra Viborg HK ligahold, så vi vidste det ville blive en svær opgave og ikke den perfekte modstander efter tre nederlag og en julepause, fortalte træner Kim Sørensen efter kampen.

De to hold spillede 26-26 i Søndermarken i en af Sæbys bedste kampe i denne sæson, og sæbynitterne skule ramme samme niveau søndag for at få noget med fra kampen.

-De mandsopdækkede fra start Mette Kjærsgaard og Simona Florea, så det ville blive en svær kamp for os angrebsmæssigt. Hvis vi skulle forsøge at få point, så skulle vi lykkedes i forsvaret, og det lykkedes til tider, men selvom vi holder dem på 15 mål i 1. halvleg, scorer vi selv kun 10.

-I pausen snakker vi om, at vi skal udnytte den plads, de to mandsopdækninger giver og samtidigt skrue lidt op for tacklingerne i forsvaret.

-I 2. halvleg falder vi lidt fra hinanden og finder aldrig rigtigt det rette moment og taber 2. halvleg med 9-19, hvilket gør, at Søndermarken vinder kampen med 34-19. Det er absolut ikke optimalt, og jeg synes, at vi slår hurtigt op i banen. Dette skal vi have ændret, hvis vi ikke vil ende nede i den tunge ende af 2. division, konstaterer en skuffet træner Kim Sørensen.

Målscorere for Sæby:
Malene Madsen 4
Anette Kristensen 3
Mette Kjærsgaard 2
Simona Florea 2
Caroline Gaardbo 2
Josephine Jessen 2
Sabina Bruun 2
Rikke Elversøe 1
Una Johanna Nolsøe 1

Redningsprocent for keeperne:
Julie Nielsen 25 procent
Ditte Sørensen 22,7 procent

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion