d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Frederikshavn Kommune:
Bo hvor andre holder ferie

6. januar 2017 - kl.23:39 - af:

strandager saeby_600x250

Der er stadig ledige byggegrunde på Strandager i Sæby, og Frederikshavn Kommune frister i salgsmaterialet med overskriften: Bo hvor andre holder ferie.

Der er mange gode grunde til at bo i Sæby. 12 af dem ligger på Strandager og koster kun 375.000 kroner (inkl. moms) plus tilslutning. Andre er, at byen ligger lige midt i den smukke natur i en af Danmarks mest populære turistdestinationer – og har god infrastruktur, hvis du arbejder et andet sted i Nordjylland.

På Strandager bor du få minutters gang fra den skønne, børnevenlige strand, tæt på Sæbygaard Skov o​g ikke mindste Sæbys idylliske, historiske centrum og den hyggelige havn med sejlbåde og spisesteder. Se mere her.

Om Ejendomscenteret
Ejendomscenteret er et fællescenter i Frederikshavn Kommune som består af tre afdelinger: Bygherre & Anlæg, Drift & Service og Strategi & Arealudvikling.

Ejendomscenteret er en væsentlig aktør i ejendoms- og byudviklingsprojekter.

Centeret medvirker til at sikre, Frederikshavn Kommunes borgere og ansatte, tidssvarende og energirigtige bygningsmæssige rammer for bl.a. skolegang, fritid, kultur- og foreningsliv. ​​​​​​​​​

På Ejendomscenterets hjemmeside kan du finde attraktive byggegrunde. Priserne starter ved 65.000 kroner for en parcelhusgrund i dejlige grønne områder. Du har også mulighed for at se vores attraktive erhvervsgrunde. Se mere her.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion