d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæbys håndbolddrenge
igen videre i Elite Cuppen

5. januar 2017 - kl.6:33 - af:

sæby håndbold u14_600x250

Sæby Håndbold Klubs dygtige drenge i U14-klassen fortsætter med at vinde deres kampe senest onsdag aften i pokalturneringen. Det blev 20-19 på hjemmebane over Holstebro.

Der var på forhånd lagt op til en tæt kamp mellem to af Jyllands bedste U14 Drenge hold som skulle mødes i 3. runde af Elite cupén – også kaldet pokalturneringen.

Denne rundes modstander var U14 Drenge 1. Divisions holdet fra Holstebro Håndbold som Onsdag aften gæstede Nordjyllandshallen i Sæby.

Opbakningen fra hjemmepublikummet var stor, en del Sæbynitter var taget i hallen for at se aftenens kamp.
Kampen startede lidt nervøst fra begge hold som lige havde brug for at se hinanden lidt an, holdene skiftedes til at scorer og pausestillingen blev 8-7 til Holstebro Håndbold.

Efter pausen kom der mere gang i målene og stille og roligt træk drengene fra Sæby fra modstanderen, og hjemmeholdet var på et tidspunkt var foran med hele 19-14.

Med 10 minutter tilbage begyndte en vis nervøsitet blandt Sæby´s spillerne – var sejren nu hjemme, spillet gik i stå for Sæby spillerne og da der mangler to minutter er stillingen pludselig blevet til 19-19. I sidste minut lykkedes det for Sæby HK topscorer Tobias Dam og lave det endelige sejrsmål til 20-19.

Hermed er holdet videre til 4. runde i Elite Cupén.

Træner Daniel Nielsen fra Sæby HK siger efter kampen, at nu håber vi bare på at lodtrækningen senere på måneden vil tilsmile Sæby HK med endnu en hjemmekamp, så vi en gang til kan give publikum en god håndbold oplevelse på hjemmebane.

Dagens spiller fra Sæby HK blev målmand Rasmus Hauvre som stod en rigtig flot kamp i målet.

Målscorer fra Sæby HK blev: Tobias Dam 7, Tobias Maarschalk 5, Victor Kløve 3, Jonas Nielsen 2, Magnus Andersen 2, Jacob Larsen 1.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion