d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skyd: Vær velkommen
til julens og nytårets fotopynt

2. januar 2017 - kl.19:55 - af:

julepynt kat_600x250

De to netaviser HjørringAvis.dk og SæbyAvis.dk giver vore mange læsere mulighed for at formidle billeder af julens og Nytårets pynt og samtidig vinde en flot kurv med meget spændende indhold.

Der er i alt to kurve at vinde for de to billeder/tegninger/malerier med videre, som redaktionen den 5. januar kårer som de bedste, sjoveste eller måske skøreste.

KURVENES INDHOLD:
Lige nu rummer hver af de to kurve følgende, og mere kommer til:
Billet til show med Linse på Vendelbohus i Hjørring – læs mere her.
Fyldt chokolade fra Anthon Berg
Billetter til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals – læs mere her.
Den nye cd med Ib Grønbech – læs mere her.

SÅDAN ER DU MED:
Alt pynt er med i denne lille leg, så send blot en mail til redaktionen, vedhæft et og kun et foto per mail og gerne et par ord om, hvor det er taget eller lavet. Det kan være et pyntet mennesker, pyntet hus, en pyntet hund, et pyntet træ eller en pyntede festdeltagere – eller bare pynt – kun fantasien og lovgivningen sætter grænser.

Vi vil gerne have masser af sjove billeder eller anden illustration på mail hver dag, og sidste frist for at være med er den torsdag den 5. januar 2017. Husk i mailen at skrive navn, by og telefonnummer.

Vi opdaterer denne artikel, hver gang vi modtager noget fra jer – så følg med på begge frie og uafhængige netaviser 24-7. Adresserne er www.hjørringavis.dk og www.saebyavis.dk

Se artiklen på TV2 Nord ved at klikke her.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion